søndag 31. januar 2010

Vinduene er satt inn. Taket er tatt av.

Snekkerne overrasket igjen med tidlig oppstart, og satte inn vinduer og diverse annet før vi hadde fått med oss noe som helst. Nå begynner vi å snakke hus! Litt synd at de fjernet taket i samme slengen. Nå er det på en måte en eske uten lokk, men med vinduer. Nædda.

Kulda har vært en stor fordel for oss. Fuktigheten har sublimert den siste måneden, så vi sparer noen kroner på mindre bruk av avfuktere. Sikkert ikke noen stor besparelse, men det er i alle fall ikke lenge til det kan isoleres.

Neste skritt nå er utvendig panel. Det blir stående panel, sånn at alt vannet kan renne av. Fnis.

Bildet til høyre er tatt i 2. etg. I loftsstua og stua er det nå vinduer fra gulv til tak på strategiske steder. Jeg fikk litt panikk da jeg så alle pallene med gips som lå på gulvet i 2. etg. Sparkling og maling rykker et steg nærmere, selv om det fortsatt er noen måneder til. Det som er sikkert er at vi snart må ta endelige beslutninger om hvor diverse rør skal ligge.
Ut vinduet, nederst til høyre, kan man se grabben til en gravemaskin. Naboen har startet med grunnarbeider, og regner med å starte bygging i mars. Det er bra at andre vil bo her også ;-)

1 kommentar: