søndag 21. mars 2010

Banebrytende avfallshåndtering

Den siste uka har det vært en enorm framgang i avfallshåndteringen. Noe av avfallet har blitt samlet i hauger, i stedet for å ligge jevnt fordelt rundt på tomta. Tjoho! Spørsmålet nå er om dette er et forsøk på kildesortering:


I haugen (over) finnes rent treverk, impregnert treverk, asfaltplater, sutakplater, metallemballasje, plastemballasje, isolasjon og tomme patroner til lim, gass og fugemasse.

Det som var meningen var at jeg skulle kjøre bort avfall etterhvert som sekker/binger med sortert avfall blei fulle, men det har vært håpløst fram til nå, for avfallet har ligget jevnt fordelt ut over hele tomta, og noe sortering har det ikke vært snakk om til nå. Sekker/binger har heller ikke kommet på tomta, tross mye purring.

Jeg har lenge lurt på om de har latt være å rydde i håp om at jeg til slutt skal gi opp og begynne å rydde for dem. Det har vært nære på mange ganger, og i går var jeg nede på veien og plukka opp asfaltplater som hadde blåst ned fra tomta. "Alle" veit at det er vi som bygger på den tomta, og det er litt kjedelig hvis vi blir forbundet med en søppeldynge med full spredning. Det blir samtidig litt ironisk at snekkerne akkurat nå har satt opp et skilt med firmanavnet på husveggen. "Odd Hansen AS - hjem med særpreg". Say no more!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar